нашите партньори

 • Deep Dive Systems

  Deep Dive Systems е създадена през 2009 г. Ние предлагаме широк спектър от услуги, сред които проектиране и монтаж на плаващи съоръжения и системи за закотвяне, подводна инспекция, подводни строителни и ремонтни работи, поддръжка и консултиране.

  Научи повече
 • Diving BG

  DIVING BG се роди като една безкористна Идея, която заживя и се развива благодарение на всички, които повярваха в Нея, благодарение на страхотния екип от приятели, които решиха да споделят своя опит и страст по подводните спортове с Теб и всичко свързано с усещането да си във, под и над водата, всички тези хора силно вярват и пазят в душите си Идеята и работят за нейното израстване.

  Научи повече
 • BG Diving

  Водолазен център Diving BG предлага от развлекателно и гмуркане с шнорхел до техническо гмуркане за всеки, който би искал да открие Черно море - неговия подводен свят и потънали кораби.

  Научи повече
 • DiveTec

  Фирма DiveTec Ltd. бе специално създадена, за да представлява и направи достъпна за всички в България марката Aqua Lung. Нашата цел е да ви покажем най-доброто в подводния спорт, да ви помогнем да изживеете тръпката и магията от това, което за нас се превърна в начин на живот и на мислене, в посока, която следваме неотклонно.

  Научи повече
 • Oceanic

  Ние сме онлайн магазин, специализиран в доставката на качествена екипировка за всички подводни спортове. Поръчките си може да направите само онлайн и те могат да Ви бъдат доставени единствено чрез куриерска фирма.

  Научи повече
 • Dive Instinct

  Our online store is specialized in Scuba Diving and Outdoor equipment and clothing. We ensure delivery of our products Worldwide, and You chose the way.

  Научи повече

Присъедини се към нас!

Стани партньор на
Black Sea Technical Diving

свържете се с нас